Restart Energy One

Restart Energy este o companie de furnizare energie electrică și gaz natural la nivel național. Obiectivul nostru este să facem ca fiecare român să vadă beneficiile schimbării furnizorului pentru obținerea unor prețuri mai bune și a unor condiții de furnizare în care nevoile clientului sunt pe primul plan.
RestartEnergy
Site Admin
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mai 04, 2017 1:20 pm

Restart Energy One

Mesaj de RestartEnergy » Joi Sep 06, 2018 10:19 am

Restart Energy One este furnizor integrat de energie electrica, gaze naturale si produse petroliere determinat sa faca o schimbare substantiala pe piata din Romania oferind consumatorilor posibilitatea de a beneficia de cele mai avantajoase preturi la cele mai inalte standarde de furnizare.

Restart Energy One detine licenta de furnizare energie electrica nr.1816/2015, licenta de furnizare gaze naturale nr.2015/2015, atestat comercializare produse petroliere precum si certificarea managementului ISO 9001.

Restart Energy One are acces la unitatile de productie energie din surse fotovoltaice si microhidrocentrale detinute sau operate de comania mama, Armand Group.

Cu o strategie de succes, avand canale multiple de vanzari, cu o exploatarea oportunitatilor din piata de energie, Restart Energy One a pus bazele unei companii multinationale ce isi extinde activitatea si peste granite.

Scrie răspuns