„Cum ma pot proteja de scurgeri de gaz ?”

RestartEnergy
Site Admin
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mai 04, 2017 1:20 pm

„Cum ma pot proteja de scurgeri de gaz ?”

Mesaj de RestartEnergy » Mie Mai 24, 2017 8:45 pm

text

RestartEnergy
Site Admin
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mai 04, 2017 1:20 pm

Re: „Cum ma pot proteja de scurgeri de gaz ?”

Mesaj de RestartEnergy » Joi Aug 30, 2018 9:25 am

Aveti grija de semnele subtile ale gazului in imprejurimile dvs. Nu ignorati nici macar cea mai mica indicatie a gazelor naturale in casa sau in jurul casei tale.

In interiorul casei:
Miros - Gazul natural este in casa, are un aditiv de miros care il face mai usor de detectat. Mirosul gazelor naturale este descris ca un miros "de ou putrezit". Daca mirositi asa ceva in casa dvs., este un semn ca puteti avea o scurgere de gaze.
Sunet - Un zgomot care vine din zona unui aparat de gaz este un semn de scurgere de gaz.

In afara casei:
Aer - O scurgere de gaz poate provoca murdarirea aerului sau miscarea plantelor ca si cum ar fi o briza. Aerul din sol in apropierea casei este un semn posibil de o scurgere de gaze.
Bule - O scurgere intr-o conducta de gaz poate provoca, uneori, barbotarea de zone umede in jurul casei.
Moartea plantelor - In timp ce plantele pot cu siguranta sa se inroseasca si sa moara din mai multe motive, plantele care mor fara o cauza evidenta ar putea indica o scurgere de gaze. O scurgere de gaze naturale blocheaza sursa de oxigen a unei flori, iar fructele si legumele isi vor schimba culoarea atunci cand vor intra in contact cu gazele naturale. Daca vedeti plante moarte sau decolorate inconjurate de plante verzi sanatoase, acesta este un semn al unei scurgeri de gaze.

Daca banuiti ca o scurgere de gaze in sau in jurul casei dvs. ramane linistiti, opriti ceea ce faceti (nu porniti sau opriti nici o intrerupere electrica sau deconectati nimic) si iesiti afara. Inhalarea concentratiilor mari de gaze naturale poate duce, de asemenea, la asfixiere si ulterior, deces. Odata ce va aflati la o distanta sigura de casa, sunati compania de gaze pentru a inspecta instalatiile de gaz si a opri scurgerea.

RestartEnergy
Site Admin
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mai 04, 2017 1:20 pm

Re: „Cum ma pot proteja de scurgeri de gaz ?”

Mesaj de RestartEnergy » Joi Aug 30, 2018 9:27 am

Cea mai sigura metoda de a ma proteja imotriva scurgerilor de gaz este montarea unui detector de gaze naturale si a electovalvei pe instalatia de gaze naturale personala.

Scrie răspuns